اجتماعی
شکایت شیطان به دانیال نبی
گویند در زمان دانیال نبى یک روز مردى پیش او آمد و گفت: اى دانیال امان از دست شیطان ، دانیال پرسید: مگر شیطان چه کرده ؟ مرد گفت : هیچى ، از یک طرف شما انبیاء و اولیاء به ما درس دین و اخلاق مى دهید و از طرف دیگر شیطان نمى گذارد رفتار ما درست باشد، کار خوب بکنیم و از بدی ها دورى نماییم . دانیال پرسید: چطور نمى گذارد؟ آیا لشکر مى کشد و با شما جنگ مى کند و شما را مجبور مى کند که کار بد کنید. مرد گفت : نه ، این طور که نه ، ولى دایم ما را وسوسه مى کند، کارهاى بد را در نظر ما جلوه مى دهد. شب و روز، ما را فریب مى دهد و نمى گذارد دیندار و درست کردار باشیم .
دانیال گفت : باید توضیح بدهى که شیطان چه مى کند، ببینم ، آیا مثلا وقتى مى خواهى نماز بخوانى شیطان نمى گذارد نمازت را بخوانى ؟ آیا وقتى مى خواهى پولى را در راه خدا بدهى شیطان مانع مى شود و نمى گذارد؟ آیا وقتى مى خواهى به مسجد بروى شیطان طناب به گردنت مى اندازد و تو را به قمارخانه مى برد؟ آیا وقتى مى خواهى با مردم خوب حرف بزنى شیطان توى دهانت مى رود و از زبان تو با مردم حرف بد مى زند؟ آیا وقتى مى خواهى با مردم معامله بکنى شیطان مى آید و زورکى از مردم پول زیاد مى گیرد و در جیب تو مى ریزد؟ آیا این کارها را مى کند؟
مرد گفت نه : این کارها را نمى تواند بکند ولى نمى دانم چطور بگویم که شیطان در همه کارى دخالت مى کند، یک جورى دخالت مى کند که تا مى آییم سرمان را بچرخانیم ما را فریب مى دهد، من از دست شیطان عاجز شده ام ، همه گناه هاى من به گردن شیطان است . دانیال گفت : تعجب مى کنم که تو اینقدر از دست شیطان شکایت دارى ، پس چرا شیطان هیچ وقت نمى تواند مرا فریب بدهد، من هم مثل توام ، شاید تو بى انصافى مى کنى که گناه خودت را به گردن شیطان مى گذارى .
مرد گفت : نه من خیلى دلم مى خواهد خوب باشم ولى شیطان با من دشمنى دارد و نمى گذارد خوب باشم . دانیال گفت: خیلى عجیب است ، کجا زندگى مى کنى؟ مرد گفت: همین نزدیکى، توى آن محله ، و از دست شیطان مردم هم خیال مى کنند که من آدم بدى هستم ، نمى دانم چه کار کنم ، دانیال پرسید: اسم شما چیست ؟ مرد گفت : اسمم عم اوغلى است .
دانیال گفت عجب ، عجب پس این عم اوغلى تویى .
مرد گفت: چه طور مگر شما درباره من چیزى مى دانید؟ دانیال گفت: من تا امروز خبرى از تو نداشتم ، ولى اتفاقا دیروز شیطان آمد اینجا پیش من و از تو شکایت داشت و گفت: امان از دست این عم اوغلى .
مرد گفت : شیطان از من شکایت داشت چه شکایتى ؟
دانیال گفت : شیطان مى گفت : من از دست این عم اوغلى عاجز شده ام ، عم اوغلى خیلى مرا اذیت مى کند، عم اوغلى در حق من خیلى ظلم مى کند... آن وقت از من خواهش کرد که تو را پیدا کنم و قدرى نصیحتت کنم که دست از سر شیطان بردارى . مرد گفت : خوب شما نپرسیدید که عم اوغلى چه کار کرده ؟ دانیال گفت : همین را پرسیدم که عم اوغلى چه کار کرده ؟ شیطان جواب داد که هیچى ، آخر من شیطانم و مورد لعنت خدا هستم . روز اول که از خدا مهلت
گرفتم در این دنیا بمانم براى کارهایم قرار و مدارى گذاشتم ، قرار شده است که تمام بدى ها در اختیار من باشد و تمام خوبی ها در اختیار دینداران، ولى این عم اوغلى مرتب در کارهاى من دخالت مى کند، پایش را توى کفش من مى کند، و بعد دشنام و ناسزایش را به من مى دهد.
مثلا مى تواند نماز بخواند ولى نمى خواند، مى تواند روزه بگیرد ولى نمى گیرد، پولش را مى تواند در کار خیر خرج کند ولى نمى کند. صد تا کار زشت و بد هم هست که مى تواند از آن پرهیز کند ولى پرهیز نمى کند و آن وقت گناه همه اینها را به گردن من مى اندازد. شراب مال من است عم اوغلى مى رود و مى خورد، دو رنگى و حیله بازى از هنرهاى مخصوص من است ولى عم اوغلى در کارهایش حقه بازى مى کند، مسجد خانه خداست و میخانه و قمار خانه مال من است ولى او عوض این که به مسجد برود دایم جایش در خانه من است .
بد زبانى و بد اخلاقى مال من است ولى عم اوغلى به اینها هم ناخنک مى زند. چه بگویم اى دانیال که این عم اوغلى مرتب بر سر من کلاه مى گذارد و آن وقت تا کار به جاى باریک مى کشد مى گوید بر شیطان لعنت . وقتى معامله مى کند و مردم را در خرید و فروش فریب مى دهد پولش را در جیبش مى ریزد ولى تهمتش را به من مى زند، آخر من کى دست او را گرفته ام و روزه اش را باطل کرده ام .
آخر اى دانیال من چه هیزم ترى به این عم اوغلى فروخته ام . من چه ظلمى به این مرد کرده ام که دست از سر من بر نمى دارد. خواهش مى کنم شما که همیشه مرا نصیحت مى کنید این عم اوغلى را احضار کنید و بگویید دست از سر من بردارد و... شیطان این چیزها را گفت و خیلى شکایت داشت و من هم در صدد بودم که تو را پیدا کنم و بگوییم پایت را از کفش شیطان در بیاورى . خوب ، وقتى تو در کارهاى شیطان دخالت مى کنى او هم حق دارد، در کارهاى تو دخالت کند و روزگارت را سیاه کند. اما تو مى گویى که شیطان هرگز به زور و جبر تو را از راه به در نبرده و فقط وسوسه کرده ، در این صورت تو باید به وسوسه او گوش ندهى و سعى کنى به گفتار و رفتار نیک پایبند باشى ، آن وقت تو هم مى شوى مثل دانیال ، و نه تو از شیطان گله دارى و نه او از تو شکایت دارد. وقتى تو خودت بد مى کنى و بر شیطان لعنت مى کنى شیطان هم حق دارد که از تو شکایت کند. تو باید آن قدر خوب باشى که شیطان نتواند تو را لعنت کند. عم اوغلى با شنیدن این حرفها خیلى شرمنده شد و جواب داد: حق با شماست ، تقصیر از خودم بود که دست به کارهاى شیطان مى زدم ، باید خودم خوب باشم و گرنه شیطان گناه مرا به گردن نمى گیرد، اى لعنت بر شیطان.1
"چیزهایی که برای ما اهمیت دارند به مرور زمان تغییر میکنند و تکنولوژی با پیشرفت خود به افقهای جدیدی میرسد. در زمان جنگ سرد، تسلیحات و پروژههای روانی، مراحل ابتدایی خود را میگذراندند. اما در زمان کنونی که علوم الکترونیک و بیوالکترونیک را در دسترس داریم، لازم خواهد بود در قراردادهای اخلاقی و حد و حدود ذهنی خود که از به کارگیری تکنولوژیهای به بازی گیرنده روح و روان دشمن ممانعت میکند؛ تجدید نظر کنیم.
در صورت فراهم شدن این بازنگری، شرکت های خصوصی و نیمه خصوصی را تشویق خواهیم کرد که به بهره برداری و توسعه تکنولوژیهای متناسب با این اهداف بپردازند. در نتیجه خواهیم توانست با به کارگیری انواع تسلیحات جدید مانند میکروبی، روانی و سایر تکنولوژیهای پیشرفته وارد عمل شده و به اهداف خود برسیم."
هارپ سلاحی برای بی ثبات کردن کشورها
"هارپ" به صورت یک فرستنده امواج الکترومغناطیسی عمل میکند که هدف آن تاثیر گذاری بر آسمان و الکترون های آزاد لایه یونوسفر است. این سیستم، الکترونهای این لایه را در ارتفاع تقریبا 275 کیلومتری به جنبش وامیدارد. در حالت عادی این لایه دارای دمایی معادل 1400 درجه سانتیگراد است که در اثر این تحریک انرژی فراوانی در آن به وجود آمده و در نتیجه دما تا 20درصد افزایش مییابد و این ناحیه به حالت انبساطی در میآید.
تاثیر گذاری بر آسمان و الکترون های آزاد لایه یونوسفر
"زبیگنیو برژینسکی"، مشاور "جیمی کارتر" رئیس جمهوری سابق آمریکا و مشاور کنونی "اوباما" معتقد است که "هارپ" سلاحی برای بیثبات کردن کشورهایی است که با واشنگتن اتحاد و همسویی ندارند. به گفته او "با استفاده از تکنولوژیهای جدید و روش هایی که این تکنولوژیها در اختیار کشورهای بزرگ قرار میدهند؛ این کشورها میتوانند حتی بدون آنکه نیروهای امنیتی خود را در جریان قرار دهند جنگهایی سریع و غافلگیرکننده به راه بیاندازند."
برژینسکی اضافه می کند: "اکنون تکنولوژیهایی در اختیار ماست که به کمک آنها میتوانیم تغییراتی در آب وهوا ایجاد کرده و شرایطی مانند خشکسالی و طوفان به وجود آوریم که این امر می تواند توانایی های دشمنان احتمالی ما را تضعیف کرده و آنها را به پذیرش شرایط ما مجبور کند.»
ممنوعیت تحقیقات نظامی در فضا
بر اساس مصوبات سازمان ملل متحد استفاده از تسلیحات الکترو مغناطیسی و نیز استفاده از فضا برای انجام هرگونه تحقیقات و عملیات نظامی ممنوع می باشد، اما دولتهای خودکامه ای مانند دولت آمریکا همانگونه که بسیاری قطعنامه های دیگر سازمان ملل و شورای امنیت را نقض می کنند؛ در این زمینه نیز تعهدی نداشته و در نهان فعالیت های گسترده ای انجام میدهند. هارپ را میتوان یکی از دهها پروژه مخفی و مخرب دانست که از طرف سیاستمداران آمریکایی حمایت شده و روز به روز به گسترش فعالیتها و نیز توان تخریبی آن افزوده میشود.
حفره معروف به حفره هارپ که گاهی در آسمان نقاط مختلف دیده می شود.
شدت حوادث کنونی با طبیعت ناهمخوان است
بشر در طول هزاران سال با حوادث و بلایای طبیعی بسیاری دست به گریبان بوده است و همواره این حوادث را جزئی طبیعی از رندگی خود بر روی کره زمین دانسته است. اما در دهه های اخیر اتفاقاتی روی داده که با حافظه تاریخی او در مورد طبیعی بودن این حوادث ناسازگار است. بدون شک، فجایع طبیعی در هر دورانی همراه با خساراتی بوده است. اما، آنچه که امروز اتفاق می افتد نسبت به گذشته شدت بی سابقه ای دارد.
این درحالی است که بی نظمی های بزرگ جوی و حوادثی مانند سیل، توفان، زلزله و فعالیتهای آتشفشانی همگی عموماً به تأثیرات گازهای گلخانه ای ربط داده می شود. ذوب شدن یخهای قطبی و دوره های گرمایی و سرمایی کاملا بی سابقه و شدید در نقاط مختلف زمین نیز به پدیده گرم شدن کره زمین احاله می گردد. اما به اعتقاد برخی از متخصصین و حتی سیاستمداران ردپای تکنولوژی های پیشرفته در تولید و هدایت این حوادث با اهداف سیاسی و استعماری کاملا معلوم بوده و نشانههای فراوانی از دخالتهای بشری در آن دیده می شود.
اتفاقات عجیب
اتفاقات عجیب فراوانی در سال های اخیر روی داده است که به باور دانشمندان غیر از دخالت یک عامل الکترومغناطیسی هدایت شونده چیز دیگری نمیتواند مسبب آنها باشد. برای مثال خشک سالیهای بزرگ، آتش فشانها، زلزلهها و سونامیهای ویرانگر سالهای اخیر، وقوع سیل ها و توفان هایی نظیر طوفان کاترینا در نیواورلئان و طوفان گانو در عمان ، مرگ عجیب هزاران ماهی ساردین در سواحل شیلی، سقوط جنازه های سوخته کلاغ ها از آسمان سوئد، مرگ صدها هزار ماهی در آرکانزاس، بارش جسد هزاران پرنده سیاه بال قرمز مرده در لوئیزانا و کنتاکی، مرگ دسته جمعی میلیونها ماهی در خلیج "چزاپیک" آمریکا، مرگ صدها تن ماهی در سواحل برزیل و ده ها هزار خرچنگ در انگلیس، مرگ ماهی ها و دلفین های سوخته خلیج فارس، مرگ دسته جمعی نهنگها در استرالیا هیچ کدام حالت طبیعی نداشته و احتمال میرود در اثر آزمایشها و حمله هایی در اثر امواج هدایت شونده روی داده باشند.
مرگ دسته جمعی هزاران ماهی در سواحل شیلی
دلفین های سوخته خلیج فارس
جنازه های سوخته کلاغ ها در سوئد |
مرگ دسته جمعی دلفین ها |
بارش جسد هزاران پرنده سیاه بال قرمز |
منشا مشکوک این حوادث
در این میان اما گزارش های مفصلی منتشر می شود که منشا این اتفاقات را طبیعی ندانسته و در نتیجه دخالت هدفمند سیستمها و تکنولوژی های پیشرفته ای مانند "هارپ" می دانند. تکنولوژی هایی که به استناد گفتههای برژینسکی، مشاور اوباما، می توانند تواناییهای ملتهایی را که آمریکا دشمن خود میداند تضعیف کرده و آنها را به پذیرش سیاستهای توسعه طلبانه آمریکایی مجبور کند.
نیروی تزریقی به یونوسفر توسط هارپ، نوسانات موجی فراوانی در این لایه ایجاد میکند به طوریکه امواجی با طول موج های خاص و فرکانس های پایین که بازهای از 40 هرتز تا یک هزارم هرتز را شامل میشود؛ به وجود میآیند. این فرکانسهای پایین دارای برد عمیقی تا هزاران کیلومتر بوده و قادرند بر روی زمین به اهداف وسیعی از بدن انسان گرفته تا اعماق دریاها نفوذ کنند.
این پروژه تا کنون مورد توجه افراد فراوانی بوده و اقدامات افشاگرانهی نیز انجام شده است. از جمله می توان به دکتر " نیک بگیش" یکی از دو مولف کتاب "فرشتگان این هارپ را نمی نوازند" اشاره کرد که در 1997 طی مقاله ای در روزنامه واشنگتن پست اشاره می کند که 40 درصد بودجه تجهیزات نیروی هوایی آمریکا مربوط به پروژه های مخفی است. این نویسنده مدعی شد که این پروژه ها تا جایی امنیتی هستند که حتی کنگره آمریکا نیز از ابعاد و زوایای کامل آن بی خبر است. در این کتاب به زوایای پنهان هارپ به عنوان یک اسلحه پرداخته شده است.
دکتر بگیش هارپ را یک سلاح معرفی می کند |
نگرانی های بین المللی
در این میان هارپ نگرانی برخی از سیاست مداران و کارشناسان تسلیحاتی کشورهای دیگر را نیز باعث شده است. برای مثال نمایندگان پارلمان اروپا در این مورد تحقیقاتی را آغاز کرده و یک کارشناس انرژی به نام "گراتان هیلی" را برای مشاورت در این مورد به کار گرفتهاند. هیلی هم اکنون درحال جمع آوری اسناد و مدارکی است تا به کمک آنها بتواند راهی برای افشا و درنتیجه خاتمه دادن به این طرح پیدا کند. "مگوا هالووت" که رئیس گروه سبزهای پارلمان اروپاست، مسئولیت پیگیری این پرونده را به عهده دارد. او در حال پیگیری درخواست سبزها برای وادار ساختن پارلمان اروپا به اعمال فشار بر ناتو است تا از دولت آمریکا در مورد هارپ توضیح بخواهد. به نظر هالووت این نوع تسلیحات علاوه بر پیامدهای خطرناک زیست محیطی، آزادی های فردی و دموکراسی را نیز به خطر میاندازد.
هارپ یک سلاح است
از نظر تاریخی " هارپ " پروژه ای است که در 1993 در ظاهر جهت بررسی و پژوهش درباره لایه یونوسفر جو زمین با استفاده از امواج رادیویی شروع به کار کرد . اما تاریخ شروع تحقیقات بر روی امواج برای بررسی امکان استفاده از آنها به عنوان سلاحهای مرگبار به دهه های قبل برمیگردد.
به بیانی میتوان گفت که سیستم هارپ، نتیجه تلاشها و پژوهشهای حداقل پنجاه ساله ارتش آمریکاست که کارکرد آن تنها محدود به بررسی و پژوهش درباره لایه یونوسفر نبوده و قادر است برای شناسایی پایگاه های مخفی اعماق زمین را جستجو کند، تمامی ارتباطات رادیویی و موجی را متوقف سازد، بر رفتارها و حالت روانی انسانها تأثیر بگذارد، جریانات جوی را تغییر دهد، با متمرکز ساختن امواج بر روی اهداف هوایی مانند هواپیماها و دستههای بزرگ پرندگان آنها در آسمان بسوزاند و برشته کند، لرزشهای شدیدی در لایههای مختلف کره زمین ایجاد کرده و زلزله تولید کند و یا انفجارهایی به قدرت بمبهای هستهای ایجاد کند.
امواج هارپ بر حالت روانی افراد تاثیر منفی دارد
با این توصیف میتوان هارپ را یک اسلحه عظیم نوین دانست که هزینه های آن به طور مشترک از طرف نیروی هوایی و دریایی ارتش آمریکا، آژانس تحقیقاتی پروژه های دفاعی پیشرفته ی آمریکا و دانشگاه آلاسکا تامین میشود. در واقع "هارپ" یک سلاح تمام عیار آب و هوایی است که با ارسال یک انرژی عظیم به لایه فوقانی اتمسفر، مولکول های تشکیل دهنده آن را به جنبش درآورده و به بازتاب قوی انرژی حاصل از این جنبش وادار میکند که این انرژی پس از هدایت شدن توسط سیستم هارپ می تواند اختلالات گستردهای مانند خشکسالی، بارش برف و باران، سرمای شدید، سونامی، توفان، زلزله و... در نقطه معینی از کره زمین به وجود آورد.
هارپ شامل ده ها برج آنتن آلومنیومی بر روی زمینی به مساحت 23 هزار متر مربع در آلاسکا است که امواج مافوق کوتاه تولید کرده و به یونوسفر میفرستند. هریک از این آنتن ها به فرستنده ای به قدرت یک میلیون وات متصل است. قدرت نهایی این آنتنها با توسعه بیشتر به یک میلیارد وات افزایش یافت که از 360 آنتن به دست میآید. فرستنده ها توسط 6 توربین به قدرت هریک 3600 اسب بخار تغذیه می شوند و به ازای هر روز 95 تن مازوت مصرف میکنند.
دو دریا را به گونه ای روان کرد که با هم برخورد کنند . اما میان آن دو حد فاصلی است که به هم تجاوز نمیکنند. پس کدامین نعمتهای پروردگارتان را انکار میکنید؟ از آن دو، مروارید و مرجان خارج میشود.
در شهر توریستی اسکاگن این زیبایی را میتوان در سجیه دید. جایی که دریای بالتیک و دریای شمالی بهم میپیوندند. دو دریای مختلف با هم یکی نمیشوند و بنابراین این پدیده زیبا به وجود میآید و این همان چیزی است که در قرآن آمده است.
در شمالیترین،شهر دانمارکیها میتوان یک نشانه قرآنی را دید.
در شهر توریستی اسکاگن این زیبایی را میتوان در سجیه دید. جایی که دریای بالتیک و دریای شمالی بهم میپیوندند. دو دریای مختلف با هم یکی نمیشوند و بنابراین این پدیده زیبا به وجود میآید و این همان چیزی است که در قرآن آمده است.
در قرآن بارها از آیات و نشانه های خداوند شنیدهاید. اما هیچ گاه به آنها در اطرافمان توجه نکرده ایم. این یکی از همان نشانه های است که خداوند در آیات مختلف درباره آن سخن گفته است. با دیدن این مناظر عجیب و زیبا، میتوان بیشتر تعمق کرد.
سوره مبارکه الرحمن
مَرَجَ الْبَحْرَیْنِ یَلْتَقِیانِ (19) بَیْنَهُما بَرْزَخٌ لا یَبْغِیانِ (20) فَبِأَیِّ آلاءِ رَبِّکُما تُکَذِّبانِ (21) یَخْرُجُ مِنْهُمَا اللُّؤْلُؤُ وَ الْمَرْجانُ (22)
19.دو دریا را به گونه ای روان کرد که با هم برخورد کنند.20. اما میان آن دو حد فاصلی است که به هم تجاوز نمیکنند.21. پس کدامین نعمتهای پروردگارتان را انکار میکنید؟ 22. از آن دو، مروارید و مرجان خارج میشود.
سوره مبارکه فرقان آیه 53:
« و هو الذی مَرَجَ البحرینِ هذا عَذبٌ فُراتٌ و هذا مِلحً اُجاجً وَ جَعَلَ بَینَهما بَرزَخا و حِجراً مَهجوراً»
و اوست کسی که دو دریا را موج زنان به سوی هم روان کرد این یکی شیرین و آن یکی شور و تلخ است و میان آن دو حریمی استوار قرار داد.
سوره مبارکه فاطر آیه 12:
وَمَا یَسْتَوِی الْبَحْرَانِ هَذَا عَذْبٌ فُرَاتٌ سَائِغٌ شَرَابُهُ وَهَذَا مِلْحٌ أُجَاجٌ وَمِن کُلٍّ تَأْکُلُونَ لَحْمًا طَرِیًّا وَتَسْتَخْرِجُونَ حِلْیَةً تَلْبَسُونَهَا وَتَرَی الْفُلْکَ فِیهِ مَوَاخِرَ لِتَبْتَغُوا مِن فَضْلِهِ وَلَعَلَّکُمْ تَشْکُرُونَ
این دو دریا یکسان نیستند: یکی آبش شیرین و گواراست و یکی شور و تلخ، از هر دو گوشت تازه میخورید، و از آنها چیزهایی برای آرایش تن خویش بیرون میکشید و میبینی که کشتیها برای یافتن روزی و غنیمت، آب را میشکافند و پیش میروند، باشد که سپاسگزار باشید.
سوره مبارکه نمل آیه 61:
اَمَّنْ جَعَلَ الْاَرْضَ قَرَارًا وَ جَعَلَ خلالها اَنْهَارًا وَ جَعَلَ لَهَا رَوَاسِیَ وَ جَعَلَ بَینَ الْبَحْرَیْنِ حَاجِزًا ءَاِلهٌ مَعَ اللهِ بَلْ اَکْثَرُهُمْ لَا یَعْلَمُونَ (61)
[آیا شریکانی که میپندارند بهتر است] یا آن کس که زمین را قرارگاهی ساخت و در آن رودها پدید آورد و برای آن، کوهها را [مانند لنگر] قرار داد، و میان دو دریا برزخی گذاشت؟ آیا معبودی با خداست؟ [نه،] بلکه بیشترشان نمیدانند.